web

 

   
 twZie ons op Instragram!Volg ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Wil je ook altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen bij ZieZOO? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!

Online doneren

Je kunt snel en makkelijk onze dieren helpen door online te doneren.

doneer

Jij bent hier:

 

En de winnaar is..... Dierenpark Zie-ZOO !

Zie-Zoo kinderdirecteur opent meeuwenvolière

Op ons dierendagfeest zondag 4 oktober zal de kersverse kinderdirecteur Sten Vereijken uit Beek en Donk zijn eerste officiële daad gaan verrichten in zijn functie als kinderdirecteur.

Veel te vaak worden er speeltuinen,attracties en ook dierenverblijven gebouwd zonder ooit eens een mening van kinderen te vragen.

Door een kinderdirecteur te benoemen wil Zie-ZOO hier eens verandering in brengen. Zijn jeugdige en frisse kijk op zaken zal gewaardeerd worden en natuurlijk meteen gehoord worden tijdens de officiële opening van de doorloop vluchtvolière van de meeuwen. De gehele dag staat in het teken van dierendag en er zullen dan ook diverse extra dingen te doen zijn bij dierenpark Zie-ZOO, onder andere ieder half uur zullen er verschillende dieren van dichtbij getoond worden en zal hierover informatie gegeven worden. Met uitzondering van 13.30 uur dan is de openingsplechtigheid van de meeuwenvolière. Om 12.00 en 14.00 en 16.00 uur zullen er gratis rondleidingen starten. Tevens zullen er enkele ballonvouwkunstenaars
in het park aanwezig zijn die live hun kunstwerken voor groot en klein vouwen.

voliere